Dårlig vær – bare gode klær!

Bilde: En del av gjengen som var med denne dagen

Det føltes stormfullt på Drøbak Golfklubbs bane fredag 7. oktober, og med lett regn som fulgt oss gjennom GGG/Et slag av gangen sin siste turnering med Texas scamble. Det smakte godt med varm suppe og premie til alle når vi kom inn.


Oppsummeringen var en god sesong, mange nye mennesker og spesielt gledelig at vi har hatt med oss en damegruppe fra Bredtvedt (B2) fra juni. Dette som et resultat av samarbeidet som Foreningen Et slag av gangen har med Kriminalomsorgsdirektoratet.

Flere av damene var med i dag. De har absolutt funnet ut at golf er nettopp noe for dem, en fin avkobling. De roste klubben for god mottagelse, læring og samvær og gleder seg til å fortsette med golf. Jeg er stolt over klubben min som har så mange gode ressurser å trekke på.