Kriminalomsorgen på besøk på Skjeberg – golf er absolutt noe for deres «brukere»

Hver dag får vi bekreftelse på at det nasjonale samarbeidet som Foreningen Et slag av gangen har med Kriminalomsorgsdirektoratet fungerer til det beste for både klubb og «bruker».

Daglig leder på Skjeberg Golfklubb, Cathrine Laursen, hadde nylig en partnerdag med sine samarbeidspartnere. Her var også tre ledere fra Kriminalomsorgen invitert. De fikk en god innføring i golf med trening, mens de andre etablerte spillerne var på banen.

De avsluttet med god dialog og hyggelig lunsj, og de bekrefter at golf absolutt er noe for deres «brukere» – det erfarer vi hver dag. Ikke bare at de gjør god jobb gjennom samfunnsstraff med arbeid på våre golfbaner, men også at de får være med på golftrening som ledd  å sosialisere seg og bygge nettverk for å komme tilbake til en bedre hverdag. En absolutt vinn vinn situasjon.