GGG/Et slag av gangen  – et spennende og viktig tilbud

På bildet ser vi, fra venstre: Lars, frivillig fra Byneset Golfklubb, Nora Stein Baustad, kommunen, Sala, golfdeltaker, Samer, golfdeltaker, Amir, golfdeltaker, Vegard Frøseth Fenes, kommunen (Kolbjørn Frøseth dro før bildet ble tatt).

Nylig hadde Byneset Golfklubb besøk fra kommunen på sin golftrening. Vår ildsjel i klubben, Kari Lian, har lenge forsøkt å få til et møte. De var veldig interessert i vårt tilbud og opplegg, og oppfatter opplegget som både spennende og viktig. De var også med på litt av treningen og ble sjarmert i senk av våre deltakere. Det litt spesielle med denne gjengen  er at både Samer og Lars er benamputerte og har protese på høyre ben, begge to! Men det er ingen hindring for å spille golf:-) Vi heier.

De besøkende fra kommunen var: 

Vegard Frøseth Fenes, kommunalråd for Senterpartiet

Kolbjørn Frøseth, leder for Arbeids- og sosialkomiteen

Nora Stein Baustad, politisk rådgiver i bystyregruppa