Det svinger på Bærum Golfklubb

En vanlig torsdag, men massevis av aktivitet. Foreningen Et slag av gangen er i gang med sin gruppe godt instruert av Jan og Frida fra klubben.

Jeg traff igjen flere gode deltagere og to nye damer er med som vurderer å lære seg golf og som kan tenke seg å bli med litt som ressurser i klubben. Vi trenger alle.

En god prat med banemannskapet var fint. Solen skinte, og matpakken var ute i det fri. Og du verden hvilken forbedring det har vært på deres husfasiliteter. Nytt kjøkken, og oppussing i regi at Kriminalomsorgen. Skikkelig orden kunne daglig leder Bente Rosenborg fortelle.

Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen var ute med en arbeidgruppe og har mange og gode timer foran seg på arbeid som bidrar til at banen skal bli enda bedre. Godt arbeidsforhold mellom ham og klubben. Med litt ekstra lang prat med Hans, Bente og meg ute i solen gjorde til at deltagerne hans fikk en ekstra god pause.

En herlig dag på Bærum – tusen takk til klubben som tilrettelegger så bra for alle, og som er så tydelige på hvor viktig vårt samfunnsarbeid er. Klubben bidrar til å gjøre en stor forskjell.