Energiskapende i Kristiansund sammen med Ålesund og Molde

Solbilde: Sammen med klubbens nye rollup med bla Liv Inger og Hildur fra Kristiansund, Gro fra Ålesund, Marianne og Jorunn fra Molde og meg fra Et slag av gangen – og Ole som god medhjelper.

Mye energi, en solrik dag og vel forberedte deltagere. Et heldagsmøte med tre gode klubber på Kristiansund og omegn golfklubb. Utveksling av erfaringer og videreutvikling av samarbeidet ble godt diskutert.


Det ble en flott dag som også ble krydret med møte i kommunen på ettermiddagen med deres avdeling/representanter for rus og psykiatri. Vi har allerede en god gruppe fra kommunen, som nå holder på med veien til golf.


Kommunens representanter er begeistret og var klare for å få enda flere ut på det grønne gresset, og inn i et godt miljø hvor mestring og trivsel står sentralt. Vi diskuterte også helt konkret to personer som får tilbud om å jobbe på banen.


Dette blir spennende. Vi var enige om at spleiselag er bra og det skal også videreutvikles. Klubben deltok også på dagens overdose dag sammen med andre organisasjoner.
En herlig dag med fine folk.