Det svinger på Kongsvinger!

Forsidebilde: Marianne med team Kongsvinger

Kongsvingers Golfklubb, sammen med Foreningen Et slag av gangen, inviterte til årets vennskapsturnering 25. august. Over 100 deltagere var påmeldt. Glede og begeistring stod i fokus. En praktfull bane var vel tilrettelagt av banemester Raimond Nybakk og hans team.

Vennskapsturneringen var også en markering av frivillighetens år og en oppmerksomhet til dugnadsånden innen idretten. Ildsjelene Claus Mæland og Svein Einarsbøl hadde god kontroll gjennom dagen og var også godt forberedt til å gjennomføre Golfforbundets GGG Open som også mange skulle være med på. Det ble en strålende opplevelse med besøk av både lokalavisen og Finansavisen.

Varaordfører fra Kongsvinger og ordfører fra Eidskog var også tilstede for å se nærmere på hva deres innbyggere faktisk får til gjennom godt tilrettelagt golf. Mange spillere hadde sin første turnering og sitt første besøk på en annen bane. Vi vil fortsette å utvikle oss, mange vil være med og veldig mange av våre deltagere trodde aldri at golf skulle være noe for dem.

Bildeserie fra turneringen:

Til stede under turneringen, Stine fra Elverum, ildsjel i klubben og sponset t-shirt fra bla Sparebankstiftelsen DNB.

 Glade deltagere fra hhv Elverum, Soon, Kongsvinger og besøk av vara og ordfører: