Nasjonalt samarbeid med Kriminalomsorgsdirektoratet gir resultater!

Forsidebildet: Gutta i bil ifm arbeid på banen

Foreningen Et slag av gangen utvikler et godt samarbeid med Kriminalomsorgsdirektoratet. Det er god innsats på arbeidstrening på Askim Golfklubb hvor Trøgstad Fengsel stiller med et godt team.

Styreleder og super ildsjelen i klubben, Anne Marit Holter, forteller om kjekke karer og en leder fra kriminalomsorgen som stiller en gang i uken fra kl. 08.30 – 14.00.

Frem til lunsj kl. 11.30 jobber de på banen. De plukket baller, fyller sand på nye utslagssteder som er under opparbeiding og de gjør forefallende arbeid.  Tor Herland (senior) og Jan Erik Magnussen (klubbens greenkeeper) har ansvar for den jobbdelen. De er helt fantastiske forteller Anne Marit.

Gutta har med mat selv, men sist hadde de også med seg økologiske vafler til seg selv og til de i klubben som er sammen med dem. De fikk servert kaker og litt frukt fra klubben. Klubben tilrettelegger for felles bespisning for å bli kjent.  

Etter lunsj er det golf for de som ønsker. Dagfinn vil ikke spille golf, han vil bare jobbe. De andre fikk sist en liten opplæring på grep, oppstilling og slag. Når første slaget går over 100 m, kan en jo tenke seg hvordan interessen ble. Det var kjempegøy.

Erik, som har spilt mye tidligere, sendte klubben ut på banen med et medlem i klubben. Det var stor stas for begge to. De rakk ikke rundt, men 7 hull er bedre enn ikke noe.

Bildene viser øving på driving range, Erik og et medlem ute på banen og to karer som kommer tilbake i bil etter å ha jobbet på banen.