Vi ønsker Oppegård Golfklubb velkommen!

Det er alltid spennende å ønske nye klubber velkommen i til Foreningen Et slag av gangen hvor vi tilrettelegger for et lavterskeltilbud i golf, jobber aktivt for deltagernes mestringsfølelse hvor målet er å få deltagerne tilbake til «normalsamfunnet».

Vi har også inngått et samarbeid med WayBack, et flott ettervernstilbud som henter deg på «porten». Vi har startet opp en gruppe som nå fast er på Oppegård og flere klubber vil bli introdusert for WayBack rundt i landet. I august starter vi også opp en gruppe her fra Oslo Fengsel. Alle skal få mulighet til golf.

Daglig leder Frode Valle er entusiastisk for samarbeidet. Han har fått med seg ekstra ressurser i starten fra Drøbak Golfklubb med Dieter, Terje og Erik. Her er det samarbeid over alle grenser. Det gledes og spesielt nå i disse herlige sommertider.

Les mer om samarbeidet med Oppegård og WayBack: