Golf + Fotball = Sant

Bildet: Fra Lørenskog fotball Pelle Neraasen, golftrener Noah Furulund, Marianne Smith Magelie og fra Lillestrøm fotball Vegar Frey

Ingenting gleder meg mer enn når vi kan finne gode samarbeidspartnere. Vi henvender oss til samme målgruppe; rus, psykiatri, løslatte og unge som vi skal bistå å finne veien tilbake.

Å ha gode og fine møteplasser, som på golfbanen og fotballbanen, møte mennesker som har lyst til å gjøre det samme og hvor nettverk kan utvikles, herlig. På Hauger Golfklubb er vi allerede godt i gang fra i fjor med en flott gjeng fra Røde Kors, Nettverk etter soning. Denne gruppen fortsetter med golfspill, og ny gruppe skal rekrutteres. Men nå starter vi også opp en egen gruppe fra Gatelagene til LSK, Lørenskog og VIF. Noah Furulund vil være trener. Sammen har vi god erfaring fra i fjor. Dette blir bra. Sammen blir vi sterkere.