Foreningen et slag av gangen er representert på flere konferanser

Innlandet har tatt i mot golftilbudet vårt på en utrolig god måte og vi har sterke og gode ressurser i klubbene til å drive frem prosjektet med utviklingen av GGG/Et slag av gangen. 7-8 ulike grupper og 50-70 deltagere hver uke er hva de holder på med på Kongsvingers Golfklubb – fantastisk.

Samhandling med institusjoner og kommunene utvikler seg også veldig bra. Når vi har flott representanter som Petter Aspebakken Lindstad fra  Eidskog kommune og Svein Einarsbøl fra Kongsvingers Golfklubb som snakker om golftilbudet vår på Kongsvingers Folkehelse- og aktivitetskonferansen fra 0-100: SAMMEN om et aktivt liv med nærmere 200 deltagere  – ja da er jeg bare stolt. Det var god respons, og mange som ønsket å få enda mer kunnskap om hva vi har å tilby – Gutta var klare på hva dette betyr for deltagerne – og inviterte flere til å besøke oss på trening.

Programmet fra Folkehelse- og aktivitetskonferanse