Mørk Golfklubb – sterk på inkludering

Flere klubber tar et aktivt steg videre med samfunnsengasjementet sitt. Mørk Golfklubb har et godt samarbeid med Inkludering Norge. Klubben ønsker imidlertid å videreutvikle sitt inkluderingsprosjekt, det er plass til flere.

Det er også et ønske å få til et samarbeid med Kriminalomsorgen på arbeidstrening og tilpasset golf. Mulighetene er mange mener Peder Mørk og daglig leder Per Thomas Hansen som gleder seg over samarbeidet med GGG/Et slag av gangen.

Tid til en hyggelig lunsj og prat med anleggsgutta Steinar og Kjetil ble det også, i et strålende vårvær i Indre Østfold kommune. Turen gikk videre til Askim Golfklubb som vi skal presentere senere, men samarbeidet er ønskelig. Vi skal få til et felles møte med deres ordfører. Han er klar og det er vi også!

På bildet: Peder, Per Thomas, Steinar, Kjetil og Marianne