Kommunen spiller på lag med Elverum Golfklubb

Foto: Marianne Smith Magelie, leder i Foreningen Et slag av gangen (ESAG), John Arne Haugen, erfaringskonsulent, Grip Annekset, Lillian Skjærvik, Ordfører i Elverum, Marita Berntsen, fagleder rus og psykisk helse, Elverum kommune, Petter Nyborg, enhetsleder rus og psykisk helse, Elverum kommune og Stine Wasenius Dahl, leder for prosjektet i Elverum golfklubb

Foreningen Et slag av gangen har en ambisjon om å møte ordførere i alle kommuner hvor vi har samarbeidende golfklubber. Denne uken var det besøk til Elverum og ordfører Lillian Skjærvik. Sammen med golfklubben, representanter fra kommunen og ikke minst brukere av vårt tilbud kan vi vise til et veldig konstruktivt møte.

Veien videre er staket ut og lokalavisen, Østlendingen, gledet oss med å være tilstede og til å formidle. Veldig stolt over Patrik som har brukt golfen til å komme seg på bena. Han er nå klar for Trener 1 kurs og sammen skal vi ta steg for steg! Herlig også å ha en engasjert klubb med Stine Wasenius Dahl i spissen.

Tusen takk!

Artikkel publisert i lokalavisen Østlendingen: