En flott ressurs på arbeidstrening Bjørnefjorden Golfklubb

Daglig leder, Bjarte Wiberg på Bjørnefjorden Golfklubb, er stolt over Adrian Hjelle Sjøstrand.
«Adrian kom til oss rett før jul i 2021, da han skulle sone samfunnsstraff, i et samarbeid mellom folkehelseprosjektet vårt «FORE! -Et slag av gangen ESAG)» og Kriminalomsorgen, som ESAG har en nasjonal avtale med. Han er utdannet innen bilmekanikk, men har ikke lykkes å få seg jobb her på Os innen faget sitt, og han er arbeidssøkende hos NAV.

Vi har fort lært Adrian å kjenne som en positiv og lærevillig ung mann, som går aktivt inn i de oppgavene vi setter ham til. Han bidrar aktivt til det positive sosiale miljøet i klubben.

Etter han var ferdig med soningen har vi nå valgt å gi ham en arbeidstreningsplass i klubben, i samarbeid med NAV Bjørnafjorden. Vi  ser på ham som en potensielt verdifull ressurs inn i teamet vårt som arbeider med banestellet.»