Vi ønsker Romerike Golfklubb velkommen!

Forsidebildet: Styreleder i Foreningen Et slag av gangen, Marianne Smith Magelie og administrativ leder i Romerike Golfklubb, Tore Hübenthal signerer samarbeidsavtale

Romerike har lenge hatt lyst til å være endel av Et slag av gangen men de ønsket å styrke seg på interne ressurser. Ikke mer gledelig enn å treffe 6 fantastiske herrer som alle ønsker å dedikere seg i arbeidet med GGG/Et slag av gangen i klubben.

Vi hadde et godt møte 3. februar og samarbeidsavtalen ble signert av prosjektleder Marianne Smith Magelie og administrativ leder Tore Hübenthal i Romerike Golfklubb. De har en liten gruppe fra tidligere. Nå skal dette utvikles, og med penger fra Et slag av gangen starter de opp med simulatorgolf allerede i dag, fredag 4.februar.

Planer forberedes det samme med budsjett og møter overfor kommune og samarbeidspartnere er i prosess. Her går det unna og det er jo så bra.

Marianne gleder seg over entusiasmen i klubben, fantastisk bra!

Ressursgruppen i klubben (bildet) gleder seg til veien videre: Terje Gullbrandsen, Flemming Kristensen, Vidar Ingvaldsen, Odd Ivan Westbye, Rune Nilsen, Trond Mathisen(som hadde gått da dette bildet ble tatt), Morten Paulsen og nevnte leder, Tore Hübenthal.

Informasjon om klubben finner du her.