Golf er lykkerus!

For deltagere i GGG/Et slag av gangen har ikke veien til golf nødvendigvis vært enkel. Men når først deltagerne har fått kontakt med ballen og kjenner seg velkommen i klubben er det bare å øve for å bli bedre.

Golf er er for alle og det er gøy å se hvordan mestringsfølelsen og selvtilliten utvikler seg i samhandling med gode golfvenner og den lille ballen.

To av våre deltagere i Kragerø, tidligere rusmisbrukere, uttaler  tidligere i år:

«Mestringsfølelsen er helt nydelig. Det er som en lykkerus. Samtidig er den sosiale biten viktig. Vi blir ønsket velkommen i miljøet og føler oss inkludert og verdsatt».

«Alt er bedre enn hva som har vært, og alt blir stengt ute når man er på banen. Tiden blir glemt. Etter mange år «på galeien», som jeg kaller det, har jeg aldri blitt så godt tatt imot før. Det er jeg ikke vant til. Det har vært mange øyeblikk opp igjennom årene som har vært vanskelig å svelge»

Det er slike uttalelser som bare får en til å tenke at det å jobbe for at flere skal komme i samme gode situasjon – det er meningsfullt arbeid. Takk til alle som bidrar til å gjøre dette mulig. Det er en glede å lese rapporten til Randi Skauen fra Kragerø Golfklubb og enda mer gledelig er planene hun og klubben har for 2022.