Bitt av golfbasillen

Patrik, Tom og Sven er ivrige på simulatoren. De spiller hver tirsdag og benytter seg av ulike baner.

Golf-grønn glede/Et slag av gangen på Elverum Golfklubb har etablert et samarbeid med Annekset hvor golf er en god aktivitet å samle seg om, og hvor møteplassen er sosialt utviklende med et trygt nettverk.

Ildsjel og koordinator i Elverum Golfklubb, Stine Wasenius Dahl, kan melde om godt fremmøte i det nye året.

Annekset er et lavterskeltilbud og en møteplass for voksne som sliter med rusavhengighet. Her kan en ta seg en kaffe eller matbit – i gode omgivelser.

Stine kan fortelle at deltagerne begynner å bli veldig gode. Gutta stilte positivt opp for fotografen og bekrefter at de faktisk er blitt bitt av golfbasillen, og de trener og forbereder seg til sesongåpning på Elverum Golfbane. Fantastisk bra – vi jobber for at mange flere skal få glede av å være med oss fremover.