Velkommen inn!

Forsidebilde: Styreleder, Marianne Smith Magelie på klubbesøk til Atlungstad golfklubb

Ingen tvil om at golf er blitt helårsaktivitet både for Atlungstad golfklubb, men også et fantastisk tilbud til vår målgruppe gjennom Foreningen Et slag av gangen.

Atlungstad Golf (Hamar) tok i bruk sitt nye simulatorsenter i begynnelsen av november på Espern Aktivitetspark. Her disponerer klubben nesten 400 m2 med putting green med ondulering, en «mini-range» og 5 splitter nye trackman-simulatorer.

Simulatorgolf

Det er også gjort plass til et sosialt hjørne til 20-25 personer. Her finnes TV for visning av golf og det er en liten shop med salg av det mest nødvendige som hansker, kaffe og vafler. Atlungstad Golf har også fått muligheten til å gjennomføre VTG-kurs (Veien til golf) inne på det nye simulatorsenteret.

Vi heier på klubben og daglig leder Pål-Jan Stokke. Veldig bra.

Innendørs putting green