Golf og glede i Ålesund

FOTO: I typisk sunnmørsvær deltok 17 spente deltakere fra Et slag av gangen og Golf-Grønn Glede (GGG) i sin første golfturnering på klubbens 6 hullsbane. 

Ålesund Golfklubb ønsker flere damer til klubben samtidig som de er aktive til å gi informasjon om klubbens ulike tilbud, blant annet om Golf-Grønn Glede og Et slag av gangen. 

Tanken bak dette er at de fleste kjenner noen, eller er pårørende til ungdom som «sliter». Ildsjelen for dette arbeidet, Gro Kristiansen, er godt fornøyd med sesongen og vi takker henne for strålende innsats.

Nylig avhold klubben også avslutningsturnering for deres lavterskeltilbud. Etter en runde i typisk sunnmørsvær var det kaffe med vafler fra kroa, hjemmelagde muffins og fruktfat. Alle fikk premier, så nå går alle rundt med svarte solskjermer.

Bilder fra avslutningsturneringen

FOTO: Fornøyde og glade deltagere etter sin første turnering
FOTO: God stemning fra premieutdeling og under lunsjen.  Alle var vinnere. Tross en noe våt bane og friske vindkast la det ingen demper på spillegleden.
FOTO: Her fra utslag nr. 1. Nydelig oppstilling. Samtlige deltakere har hatt en imponerende utvikling som golfspillere, og ikke minst blitt hekta på golf.