Planlegging av vintersesongen med sosial samling

For ikke så lenge siden ble Grenland og Omegn Golfklubb med i Foreningen Et slag av gangen. De har et godt team rundt tilbudet i klubben koordinert av Vibeke Anett Deilrind (bildet). Nylig gjennomførte de en sosial kveld med pizza og brus til deltagerne – og barna var også med. Skravla gikk om alt mulig men mest la de frem sine tanker om hva golfen betyr for dem.

Det gleder oss å høre at her føler de seg hjemme og koser seg uansett vær og vind. De satt stor pris på kvelden, forteller Vibeke. Flere reserverte seg for bilder, mens andre sa at de ikke kunne komme ofte nok i avisen eller på trykk for å fortelle om hvor fint og deilig befriende godt det er og være rusfri men heller ruset på selve livet.

Sammen har de planlagt vinteren med simulator.

De gleder seg til full start igjen til våren. Klubben og deltagere gleder seg til et utvidet tilbud i samarbeid med Foreningen Et slag av gangen.