Flere har fått lese om turneringen på Stabbestad

BILDET: Per Henrik, Tommy og Torbjørn

20. oktober ble det arrangert en fantastisk avslutningsturnering i regi av Kragerø Golfklubb og Foreningen Et slag av gangen. Noe vi var tidlig ute med å omtale her på hjemmesiden.

Vi var ikke alene om å omtale turneringen, lokalavisen Kragerø Blad Vestmar fikk også med seg anledningen og har skrevet om dagen (under).

ESAG-Kragero-avisartikkel-fra-avslutning-okt-2021

Dette var en fantastisk dag for deltakerne, der det ikke bare var golfspill, men også premieutdeling med pizza og kaker.

Ildsjel og ansvarlig for tilbudet i Kragerø Golfklubb, Randi Skauen, var sentral for gjennomføringen av turneringen som avsluttet sesongen. Hun har også vært helt avgjørende for at samarbeidet mellom Foreningen Et slag av gangen og Kragerø Golfklubb har vært en suksess for deltakerne.

BILDET: Ordføreren og Terje ser at alt går fint på banen

Vi i Foreningen Et slag av gangen synes det er fantastisk morsomt å sette våre klubber og deres fantastiske aktivitet i fokus. Så dersom dere ønsker å dele tekst og bilder fra treninger, sosiale samlinger eller annet spennende som foregår, omtaler vi gjerne aktiviteten i våre klubber i enda større grad!

BILDET: Michelle og Tonje
BILDET: Sammen med ordføreren etter minigolf