Kragerø golfklubb med fantastisk avslutningsturnering

Onsdag 20. oktober arrangerte Kragerø Golfklubb avslutningsturnering på Stabbestad – Kragerø Resort.

Turneringsdagen var en suksess fra start til slutt der deltakere fra Vitalis, Kirkens Bymisjon og Brubakken Evangeliesenter var med og konkurrerte.

Vitalis gikk til slutt seirende fra turneringen, knepent foran Bymisjonen, men det hører med at vinnerlaget også hadde med seg en «proffspiller» fra golfklubben.

Det foregikk også andre aktiviteter underveis, der gutta fra Evangeliesenteret hadde sine aktiviteter på den tilhørende minigolfbanen.

Gutta fra Evangeliesenteret med full aktivitet på minigolfbanen

Det som kanskje var ekstra stas denne dagen var at ordfører, Grunde Knudsen kom på besøk for å overvære turneringen. Han hadde mange lovord om aktiviteten på Stabbestad, der han understreket også hvor viktig fysisk aktivitet er, og at GOLF ER FOR ALLE! Såpass imponert ble ordføreren av turneringen og spillernes dedikasjon og golfglede at han ikke nølte med å invitere seg selv til åpningsturneringen kommende vår!

Avsluttet med pizza og kaker

Etter turneringen var ferdigspilt ble det selvsagt stilt i stand premieutdeling der deltakerne fikk servert pizza og Hannes fantastiske kaker for å sette prikken over i’en for hva som må betegnes som en fantastisk dag for alle involverte.

Vi ønsker selvsagt å utstrekke en stor takk til dere fra klubben, og Terje og Veronica som bidro til at denne dagen ble så vellykket.

Nå gleder vi oss til neste sesong hvor vi har tro på at enda flere vil delta.

Fullt fokus på greenen