GOLF er helårsaktivitet!

Golfsesongen er ikke over – nå blir det innetrening i haller og på simulator for alle!

Det er fortsatt god aktivitet ute for klubbene som jobber sammen med Foreningen Et slag av gangen, men nå forbereder vi oss på innetrening

Det var et godt oppstartsmøte i Kristiansand Golfklubb i forrige uke – en klubb med et stort hjerte og potensiale. Videre gjennomførte jeg et konstruktivt arbeidsmøte med Asker golfklubb, med planer for 2022,191. og hvor vi også planla tilnærmingen til «Møt Ordføreren» denne uken. Asker har jobbet godt og systematisk med tilrettelagt golf i mange år.

Entusiasme og stort engasjement preger klubbene

Det har vært gode arbeidsmøter med alle. Golfklubbene, i samarbeid med Et slag av gangen, går nå over til golf som helårsaktivitet. Samling med kaffe og simulator hver uke står i sentrum og det gleder meg alt vi får til, takket være midler som foreningen skaffer til klubbenes aktiviteter. Følg med oss og registrerer deg på nyhetsbrev – mye spennende som skjer.

Bildet viser fra møte på Asker Golfklubb: Marianne, Ellen, Eivind, Kristin og Steinar – Matthias måtte løpe videre før fotografen kom…..