Et slag av gangen» er et prosjekt som tilbyr golf for folk som sliter med livet sitt. Nå jobber mange for å skape rom for enda flere

(Toppbilde) På møtet om prosjektet «Et slag av gangen» deltok Synnøve Pettersen, Bodø kommune, Remi Larsen, Housing First, Bjørn Olav Laksosnes, Kriminalomsorgen, Roger Halvorsen, Kriminalomsorgen, Daniel Vestgård, Bodø Kommune, Cato Moan, Bodø Glimt, Gro-Marie Thomassen, Bodø Idrettsråd, Hallgeir Greger, Bodø Røde Kors, Sigve Bollestad, Salten Golfklubb og prosjektleder Marianne Smith Magelie. Fossumkollektivet og Bymisjonen var forhindret.

-Her i Bodø har jeg møtt ni aktører som viser interesse for å øke deltakelsen i prosjektet «Et slag av gangen». Salten Golfklubb har hatt ti deltakere denne sesongen og jeg har tro på at vi kan øke dette til 25 gjennom vinteren og til neste år, sier Marianne Smith Magelie. Hun er prosjektleder og har fått med seg tjue golfklubber på tilbudet. Flere er i startgropen. – vi ønsker at golf skal være et av flere gode aktivitetstilbud og hvor samarbeidet med mange vil styrke tilbudet i Bodø. Vi vil vise at golf er for alle – og det ser vi allerede gode resultater av sier Magelie.

Bredt tilbud

-Dette er et gratis tilbud med lav terskel for mennesker som av en eller annen grunn sliter med livet sitt. Det kan være rus, psykiatri eller andre forhold. Å spille golf er sosialt og man får noe annet å tenke på enn det man sliter med. I tillegg opplever man mestring som mange vokser på, sier Sigve Bollestad, daglig leder i Salten Golfklubb.

Sigve Bollestad – Salten Golfklubb