En blir hoppende glad av vennskapsturneringer

Foreningen Et slag av gangen (ESAG) og våre samarbeidende klubber ønsker å bidra til livsstilsendringer hos våre deltakere. Klubbene tilbyr gode aktiviteter og et godt miljø hvor formålet er å gi deltakerne mulighet til å være aktive etter egne forutsetninger, skape en arena for sosial utvikling, mangfold og integrering.

Et av de fantastiske tiltakene som arrangeres av Foreningen Et slag av gangen og våre klubber er turneringer. Våre golfturneringer er god arena for våre deltakerne, der man ikke bare får testet ut golfferdighetene i trygge omgivelser, men også får mulighet til å stifte bekjentskaper på tvers av golfklubbene.

Denne gangen er det Kongsvinger Golfklubb som inviterer alle Golf-Grønn Glede og ESAG-klubber til Vennskapsturnering tirsdag 14. september.

For øvrig har vi også en vennskapsturnering tirsdag 17. august ved Elverum Golfklubb.

Turneringsinformasjon

Vennskapsturnering-KvsGK-GGG-2021

Du kan også lese om turneringen her