Fire glade gutter – veien til golf!

Foreningen Et slag av gangen er stolt over Kragerø Golfklubb og deres innsats. Takk til leder av prosjektet i Kragerø, Randi Skauen, og hennes team. Med gode ildsjeler som henne og flere lykkes vi med å synliggjøre at golf er noe for ALLE!

På bildene fra denne dagen ser man fire glade gutter som tar «veien til golf kurs» ved hjelp av midler som Foreningen Et slag av gangen har skaffet. Foreningen har som formål å støtte golfklubber til å tilby aktivitetstilbud til mennesker, med ulike utfordringer, som ønsker å se hva golfen kan tilby og hvordan golf kan bidra til å by på et godt miljø i klubben og en god fysisk aktivitet.

Etter å ha spilt på korthullsbanen noen måneder, har tiden kommet at de vil videre. Denne helgen tar Kjetil, Tommy, Thomas og Bjørn VTG-kurs med Ola Axelson som instruktør (toppbildet).

Alle har også meldt seg på GGG-Open, (Golf-grønn glede) – en nasjonal turnering som går av stabelen på Kragerø golfklubbs bane 6. september i år, og da er det viktig å ha ferdighetene på plass!

Vi heier på gutta som skal sloss mot andre klubber i landet, og med den begeistringen de legger for dagen, er vi trygge på at de kommer til å gjøre Kragerø stolte!

Kjetil, Tommy, Thomas og Bjørn

Fra venstre Kjetil, Tommy, Randi Skauen fra Kragerø Golfklubben, Thomas, Ola Axelson – instruktør VTG-kurset og Bjørn