Par i kamp!

Ellen og Per Arne fra Soon Golfklubb er et godt eksempel på at det nytter med pågangsmot, og når drømmen om å komme tilbake til golfen går i oppfyllelse er livet godt for dem begge.

Per Arne ble alvorlig syk. Han kunne ikke en gang løfte øyelokket. En lang og tøff kamp startet om veien tilbake, gjennom et felles prosjekt om å få Per Arne på beina igjen. Det er en glede for Foreningen Et slag av gangen å ha ressurser og ildsjeler som Ellen og Per Arne til å være ansvarlige for Soon Golfklubbs satsing på tilrettelagt golf fra klubbens side.

Et fantastisk par – som bare vil andre vel, men som selv har hatt sine utfordring. De jobber aktivt opp mot ulike institusjoner i nærmiljøet, bla Skjellfors. Moss Fotballklubb sitt Gatelag har også fått smaken på golf.

Les mer om Ellen og Per Arne om veien tilbake – det er håp for alle tenker vi….

Par-i-kamp_HQ