En fantastisk sommergave!

Å motta 700.000 fra Helsedirektoratet nå i sommervarmen kjennes utrolig bra ut. Flott for sommerens og høstens aktiviteter sammen med golfklubbene.

Etter nok en søknad, fra Foreningen Et slag av gangen, har vi igjen mottatt tilskudd som skal være med å bidra til fritidsaktiviteter og tilbud som reduserer ensomhet. Tilskuddet skal bidra til sosial nettverksbygging, økt sosial deltaking og mobilisere mot ensomhet.

Midlene deler jeg ut til samarbeidende golfklubber. Fysisk aktivitet gjennom golf, samvær på klubbhuset, golftrening og spill etter egne forutsetninger og vel tilrettelagt fra de mange golfklubbene som videreutvikler samfunnsansvaret sammen med etslagavgangen.no – Følg oss og registrer deg gjerne for nyheter.  Det er så utrolig mange som gjør så mye bra i golfklubbene for en sårbar målgruppe, som bla er personer med psykiske helseutfordringer. Om alle heier blir vi enda mer stolte og får bedre oppmerksomhet som igjen kan gi oss mer midler for flere aktiviteter.

Tusen takk – nå er det lov å ta en pust i bakken!

Prosjektleder Marianne Smith Magelie tar en pust i bakken. Hun er imponert over golfklubbenes innsats for et økt samfunnsansvar.