Tenk at jeg er blitt til noe!

Bildet over av Raimond (t.h) og Daglig leder i Kongsvinger, Daniel Larsson (t.v)

Rykte om meg som en pøbel og kriminell hang i veldig lenge. Det gikk riktige veien, men å finne seg en jobb var nesten umulig. I samarbeid med Nav fikk Raimond jobb på Kongsvinger Golfklubb for noen år siden. Daglig leder i klubben, Daniel Larsson, var skeptisk men var også opptatt av å se muligheter fremfor problemer.

For Raimond har det blitt fast ansettelse, og planene er lagt for at han på sikt skal ta stegene videre som klubbens neste head greenkeeper. «Det motiverer meg veldig. Tenk at jeg endelig skulle blir til noe – en drømmejobb – og klubben har tatt meg i mot på en verdig måte. Å ha en jobb hvor jeg kan bruke all overflødig energi, betyr alt. Det gjør det enklere å holde fokus og være på rett spor. Jeg har jobbet hardt for dette» forteller Raimond, og daglig leder, Daniel Larsson, er strålende fornøyd med hans arbeidsinnsats.

En fantastisk historie i sommervarmen fra Kongsvinger Golfklubb fra nettavisen «Mitt Kongsvinger»:

Kongsvinger-golfklubb-fra-mitt-kongsvinger