Fotball + golf = sant

Flere Gatelag i Fotballstiftelsen har nå fått anledningen til å forsøke seg på golf. Der det er et Gatelag er det også en Golfklubb.

Prosjektleder i Foreningen Et slag av gangen, Marianne Smith Magelie, var til stede når Vålerengas Gatelag fikk prøve seg på golfbanen. Hun skriver følgende om opplevelsen:

Fantastisk innsats også på golfbanen av Vålerengas Gatelag

For noen år tilbake var jeg med på å etablere nettopp Fotballstiftelsen, som nå teller 24 lag. Gjennom Foreningen Et slag av gangen, som jeg etablerte i våres, gir vi samme tilbud, bare med golf. Vi utvikler et godt golfprodukt sammen med de golfklubber som ønsker, et vel tilrettelagt lavterskeltilbud.

Denne uken hadde jeg ansvaret for trenere/ledere og spillere fra Vålerengas Gatelag – de var invitert til Hauger Golfklubb.

Her hadde vi god prat om golfspillet, kaffekos og golftrening på putting. Hvor golfklubbens trener, Thomas, hadde tilrettelagt på en god måte. I august skal vi gjennomføre en trening på drivingrange – og vi skal avtale et nærmere samarbeid hvor fysisk aktivitet står i sentrum for mestring og sosialt samvær.

Se flere bilder fra Vålerengas Gatelag dag på Hauger

[metaslider id=»1013″]