Lyden av golfballen som spinner rundt i koppen skaper både lykke og følelse av mestring

En aktiv daglig leder i Salten Golfklubb, Sigve Bollestad (bildet under), er glad for å samarbeide med Foreningen Et slag av gangen. Sammen med bla Fossum Kollektivet har de flere grupper i løpet av uken hvor klubben tilrettelegger golfaktiviteter på en god måte.

Sigve Bollestad tegner et flott bilde av betydningen av golfaktiviteten for deltakerne med beskrivelsen: «Lyden av golfballen som spinner rundt i koppen skaper både lykke og følelse av mestring»

Deltakerne på kurset «Et slag av gangen» ved Salten Golfklubb har fått kjenne på nettopp dette der de blir veiledet av golfinstruktør Mikael Holti Steensrud ved Bodø Golfpark.

Steensrud som er tidligere flymekaniker ved forsvarets flystasjon i Bodø, valgte å utdanne seg til profesjonell golftrener da flystasjonen ble vedtatt nedlagt. Nå nyter han å lære unge og gamle å mestre golf. Nå også deltakere i kurset, Et slag av gangen, som er skreddersydd for mennesker som av ulike grunner sliter eller har slitt med livene sine.

Aldri aktuelt å si nei

Sigve Bollestad – Daglig leder ved Salten Golfklubb

«Jeg har ikke engang prøvd minigolf før, men dette er morsomt og lyden av ballen i koppen ga en deilig følelse», Uttalte en av deltakerne våre ved Salten Golfklubb, noe som på mange måter er symboliserende for hva tilbudet skaper for sine deltakere.

Daglig leder Sigve Bollestad sier at det for Salten Golfklubb var det aldri var aktuelt å si nei til å knytte et samarbeid med Foreningen Et slag av gangen, som gleder seg over at klubben så absolutt omfavner og viser at golf er for alle!