Molde Golfklubb er ny klubb inn

Foreningen Et slag av gangen kan gledelig meddele at Molde Golfklubb er med på laget!

Molde Golfklubb ble stiftet i 1990, og holder til ved golfbanen på Eikrem. I 2001 stod 9-hullsbanen på Eikrem klar, og blir beskrevet av flere som Norges vakreste 9-hullsbane, med tilhørende klubbhus med kafeteria og golfshop. Et nydelig anlegg omgitt av fjord og fjell.

Sentral for vårt samarbeidet med Molde Golfklubb er Ildsjel og koordinator i klubben, Jorunn Berget Lien. Jorunn har god erfaring med mennesker innen rus og psykiatri. Hun oppfatter det som positivt å kunne bidra med tilrettelegging for at golf kan tilpasses ulike målgrupper. Hun ser mange muligheter fremover og gleder seg over samarbeidet med Foreningen Et slag av gangen hvor vi sammen skal utvikle tilbudet.

Under kan du se bilder fra aktiviteten ved Molde Golfklubb