Soon Golfklubb slår Et slag av gangen

André Kraft Tveter fra Moss Fotballklubb og Per-Arne Larsen fra Soon Golfklubb samarbeider nå med Marianne Smith Magelie og Foreningen Et slag av gangen. Trioen smilte fra øre da man kunngjorde samarbeidet i sommervarmen ved Soon Golfklubb (bildet).

Foreningen Et slag av gangen kan med glede fortelle at Soon Golfklubb nå er en del av vårt prosjekt. Klubben holder til i idylliske Soon med nærhet til Oslofjorden, et flott anlegg.  Banen har strategisk plasserte dammer og bekkedrag og er en ekte parkbane som snor seg langs Stavnesbekken i et eventyrlig kulturlandskap.

Klubben ble etablert i 1998 og har hatt en fantastisk utvikling. Klubben samarbeider med blant annet Cato senteret, Skjellfoss psykiatriske senter og har allerede et etablert Golf – Grønn Glede – tilbud og har dermed gode forutsetninger for å være en særdeles positivt tilskudd til Et slag av gangen – familien.

Positivt for avtalen er at vi sammen har inngått et samarbeid med Moss Fotballklubb og deres Gatelag. Begge er en arena for mestring, nettverk og fysisk aktivitet hvor mennesker med sine utfordringer får faste rutiner og kan komme tilbake til en mer hverdagslig situasjon.