Fantastisk kick-off ved Kongsvinger Golfklubb

På bildet ser du: Golf – Grønn Glede-ansvarlig ved Kongsvinger Golfklubb Svein Einarsbøl, lege og politiker Inger Noer, Et slag av gangen-leder Marianne Smith Magelie og Lasse Nordstrøm fra Kriminalomsorgen

Gjester og samarbeidspartnere ble ønsket velkommen til Kongsvinger Golfklubb 26. mai.

Dagen var fullspekket med et herlig program fra klokken 10 -13. Representanter fra Kriminalomsorgen, kommunens enheter for kultur/Frisklivsenheten, kultursjef, ordfører, DPS, NAV, Frelsesarmeen for å nevne noen deltok på et offisielt kick-off hvor Kongsvinger Golfklubb og Foreningen Et slag av gangen presentere seg. Deltagere i prosjektet har allerede vært i gang i mange uker og var også endel av aktiviteten på kick-off, hvor målgruppen nå er de som er i utenforskap, inkludert rus og psykisk helse.

Et fantastisk oppmøte, en god dag, herlig servering og et regnvær som vi ikke merket.