Noah og Hauger Golfklubb med oppstart

Noah, aspirerende pro, er med i teamet rundt klubbens oppstart med Et slag av gangen.

Sammen med Glenn ønsker Noah Furulund  velkommen til golf og glede den 20. mai kl. 17.00, og hver torsdag fremover på samme tid.

Hauger Golfklubb og Foreningen Et slag av gangen ønsker velkommen til spennende timer sammen. Dette opplegget er et lavterskeltilbud med golf som fysisk aktivitet, hvor vi også legger vekt på det sosiale og bygger nettverk. Golf er for alle.

Vi møtes hver gang foran klubbhuset og tar en kaffe sammen og prater litt. Så går vi videre for trening og gøy. Etter hvert blir det banespill for de som ønsker det. Vi vil utvikle tilbudet og har gode dialoger underveis. Noah har satt opp et program helt frem til 9. september så her er det bare å glede seg.  Hauger Golfklubb samarbeider også med Oslo Røde Kors, Nettverk etter soning og Kriminalomsorgen/Friomsorgen.

Noah Furulund 

Noah Furulund er en aspirerende og ambisiøs pro hos Hauger Golfklubb. Noe en uttalt lidenskap for golfsporten og planer om PGA Norway utdannelse understreker.

Noah har vært medlem i Hauger Golfklubb siden 2009 og er følgelig et kjent ansikt i det lokale golfmiljøet. Det at Noah har god erfaring med ledelse av Veien til golf-kurs og større roller i forbindelse med Kids camp er vi overbevist om at vil komme våre deltakere til gode!

Oppstart av trening 2021

Hauger-flyer-2