Første aktivitetsdag for Kongsvinger

Gledelig sak fra Kongsvinger Golfklubb i samarbeid med Foreningen Et slag av gangen.

Tirsdag 27. april var det duket for første aktivitetsdag i regi av Kongsvinger Golfklubb og Frelsesarmeen i Kongsvinger. Hele ti deltakere med tre ledsagere deltok på aktivitetsdagen, med Svein og Claus som instruktører.

Golfaktiviteten denne dagens bestod av grunninstruksjonen Grep-Oppstilling-Balanse-Ballplassering-Sikte (GOBBS) på drivingrangen der deltakerne fikk terpet på grunnleggende golfteknikk. GOBBS er bokstavene som hjelper golfspillere å huske grunnleggende teknikk, som er viktig for å mestre sporten uansett nivå.

Etter golføkten på drivingrangen hvor deltakerne hadde fått terpet på golfferdighetene gjorde man dagen fullkommen med en sosial samling med grilling. Blant deltakerne denne dagen var Håvard og Kai (bildet) som også tok ansvar som grillsjefer etter en dag med golf.

Et slag av gangen og Golf – Grønn Glede

Videre kan Kongsvinger Golfklubb melde at de planlegger for ESAG-/GGG-aktiviteter på følgende ukedager: tirsdager, onsdager og torsdager, formiddag og ettermiddag.

Noe for deg? Ta kontakt med Kongsvinger Golfklubb på ggg@kongsvingergolf.no